Restaurantdag Harmonieorkest Mol-Rauw

Printer-friendly version


Restaurantdag Harmonieorkest Mol-Rauw


Restaurantdag Harmonieorkest Mol-Rauw

Op zondag 25 februari 2018 opent ons HOMR restaurant de deuren in ‘t Hof van ‘t Rauw! De keuken is geopend van 11u30-15u en van 16u30-19u. De lekkerste gerechten worden op je bord getoverd, alles aan democratische prijzen. We verwarmen je met onze traditionele biefstukken en kipfilets, maar ook koude schotel behoort tot de mogelijkheden. Voor de kinderen is er een aangepast gerecht.

Het concept van menu en reservaties werd grondig herzien, om u te kunnen verzekeren van een vlotte bediening en minimale wachttijden!

Vooraf reserveren kàn! Het is niet verplicht, maar het geeft je wel zekerheid op een plaats. Geef ons aan om welk uur u ongeveer zal arriveren en wij zorgen dat uw tafel klaar staat! Reservatie kan daarom om 12u, 13u, 17u en 18u.

Reserveren kan via 0497/83 57 76 of door het document in bijlage in te vullen en door te mailen naar info@homr.be. Het enige wat je nu al moet weten is wanneer je komt en met hoeveel personen. Indien de keuze reeds is gemaakt, kan je ook al doorgeven welk gerecht of menu jij en je gezelschap graag willen verorberen.

  • Soep
  • Steak
  • Kipfiletv
  • Hamburger gewoon of speciaal
  • Koude Schotel
  • Dessert

Bij alle gerechten zijn saladebar en frietjes à volonté inbegrepen!
Of opteer je voor een menu? Dan kies je voor soep - steak / kipfilet / koude schotel of hamburger - dessert.

Vooraf betalen is niet nodig. Reserveren van je plaats kan tot en met 22/02/2018.

Tot dan en smakelijk!

Wanneer: 
2018-02-25 11:30 - 19:00
Lokatie: 
Hof van 't Rauw
Share this